Yhteystiedot

Lehtokuja 1
31640 Humppila
p. 0400 468 941
humppilan.fhl [at] surffi.net
Ota yhteyttä!

Saara Suoniemi
fysioterapeutti
Fysioterapia

Fysioterapialla pyritään ylläpitämään ja parantamaan ihmisen toiminta- ja työkykyä, liikettä ja liikkumista. Terapiassa pyritään vaikuttamaan myös toimintakykyä rajoittaviin syihin.

Fysioterapialla hoidetaan mm. erilaisia äkillisiä tai pitkäaikaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia, neurologisia sairauksia ja niiden aiheuttamia ongelmia, sekä urheiluvammoja.

Fysioterapeutti tutkii asiakkaan ensin ja kartoittaa tilannetta. Alussa hoidossa keskitytään kivun poistoon ja vähitellen normaalin toimintakyvyn palauttamiseen. Palautetaan ja parannetaan liikettä erilaisilla nivelenkäsittelyillä ja harjoitteluliikkeillä. Jatkohoitona on ohjeistus omatoimiseen aktiiviseen hoitamiseen.

Pitkäaikaissairauksissa kunnon ylläpito, parantuminen ja ohjaus asiakkaan selviämiseen päivittäisessä elämässä ovat etusijalla.

Toimitilat

Yrityksen toimitiloihin on esteetön pääsy pyörätuolilla. Käytössä on tilava inva-wc, yksi hoitohuone ja n. 60 m2 terapiasali. Salissa on monipuolisesti erilaisia terapia- ja kuntoiluvälineitä. Palveluihin kuuluu myös parafiini-, lämpö- ja sähköhoidot. Sähköhoitoina mm. US, TNS, IF, DIDY, sähköstimulaatio ja yhdistelmähoidot.
© Netjmi 2012